uvodka

Školení - proč ho využít?

Posted in Marketing.

V současné době na trhu působí společnosti, které mají ve svém portfoliu služeb manažerské školení. Jejich kurzy se nazývají různě, například koučink manažerů, školení manažerů a podobně. Součástí těchto školení bývá prohloubení dovedností manažerů jako je time management, asertivní dovednosti, zvládání konfliktů, vedení týmu a podobně. Jsou tato školení pro interní management účinná?

Buďte více vidět na internetu

Posted in Marketing.

Chcete být víc vidět na internetu? Vydělávají vaše stránky málo peněz? Mají nízkou návštěvnost? A působí vaše firma v Olomouci a blízkém okolí? Pak je pro vás nejlepším řešením SEO Olomouc. Zkratka SEO je z anglického Search Engine Optimalization neboli optimalizace pro vyhledávače. Jedná se o velmi účinný nástroj, který spadá do internetového marketingu a zajistí vám, že budete dobře vyhledatelní na předních českých vyhledávačích jako je Google a Seznam. Na začátku se provede analýza současného stavu vašich stránek, následně se opraví chyby ve zdrojovém kódu stránky a nastavení klíčových slov. Výsledkem jsou čisté stránky z hlediska kódu a tak vás vyhledávače přirozeně posouvají na přední místa ve vyhledávání.

Poradenství Jiřího Jemelky

Posted in Marketing.

Ptáte se, jak zvýšit prodej své společnosti? Chcete získat praktické zkušenosti, které zajistí úspěšnost vaší firmy? Využijte manažerského a marketingového poradenství Jiřího Jemelky, jehož cílem je prozradit vám, jak začít úspěšně podnikat nebo pomoci své firmě v případě problémů. Zvyšte si tržby a minimalizujte náklady!

OFSITO.CZ je nejlepší volba na velkoformátový tisk

Posted in Marketing.

K velkoformátovému tisku se  dá přistoupit dvěma způsoby - buď sítotiskem nebo digitálním tiskem. Mohou být potištěny materiály jako PVC bannery a síťoviny, samolepicí fólie (i speciálních pro polepy vozidel), papíry (billboardy, citylighty, plakáty) a další.
Výsledný produkt pak můžeme finálně upravit laminací nebo kašírováním a následným ořezem do požadovaného tvaru. Tento potisk se využívá také při výrobě světelné reklamy.

Reklamní vitríny

Posted in Marketing.

Myslíte si, že jste už vyčerpali všechny možnosti, jak představit svou firmu a novinky ve svém podniku široké veřejnosti? Máte už ve městě i reklamní vitrínu? Pokud ještě ne, pak byste měli její pořízení zvážit. Reklamní vitríny jsou elegantní, reprezentativní, odolné a mají pevnou konstrukci. Vitrínu je možné nainstalovat prakticky kdekoliv – na volné prostranství, v centru města a podobně.